Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за вратите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за вратите

Нещо не открих такава тема, та да питам някой оптимизирал ли е вратите на гтв-то си, че са тежички и като ги затвориш, особенно като си вътре и е все едно затваряш ГАЗ-ка Някакви уплътнители нещо друго?
    Alfa Romeo GTV 150hp

Никой нищо? Викате спортна кола нормално а? Ама мен ме дразни
    Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

hahahahha

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
      Никой нищо? Викате спортна кола нормално а? Ама мен ме дразни
      ххахаха прав си колега мн гадно се затварят тапите врати ама ко да праиш нема параб за ламбо доорс догодина за коледа
      sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996

Comment

Първоначално публикувано от MrakoVesT Покажи съобщение
        ххахаха прав си колега мн гадно се затварят тапите врати ама ко да праиш нема параб за ламбо доорс догодина за коледа
        Не си заслужава инвестицията за ламбо доорс, освен ако не си нЯкЪф луд по колата си... Което няма въвращаемост, а само упражнение изваждане.
        Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
          Не си заслужава инвестицията за ламбо доорс, освен ако не си нЯкЪф луд по колата си... Което няма въвращаемост, а само упражнение изваждане.
          Ще те заведа някои път при едни пичове - те не се занимават с това ама моите врати ги оправиха , сега се затварят с един пръст
          sigpic
          GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
          Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
            Ще те заведа някои път при едни пичове - те не се занимават с това ама моите врати ги оправиха , сега се затварят с един пръст
            И мен трябва да водиш. Джамове оправят ли?
            Че вече и на мен ми омръзна да се разправям сам.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

И аз имам някакъв проблем с прозорците понякога не уплатняват хубаво и трябва да го смъкнеш малко и после да го вдигнеш и чак тогава уплатнява.
              Alfa Romeo GTV

Comment

Не уплътняват щото застъпват уплатненията. http://clubalfaromeo.com/forum/showt...C+%E2%E5%F7%E5
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic
                Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                  И мен трябва да водиш. Джамове оправят ли?
                  Че вече и на мен ми омръзна да се разправям сам.
                  Те всъщност точно стъклата оправят е , и някви други неща пипат , абе само казвате кога и ви водя ...
                  sigpic
                  Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                    Не уплътняват щото застъпват уплатненията. http://clubalfaromeo.com/forum/showt...C+%E2%E5%F7%E5
                    Да, това е ясно, ама на мен всяко сваляне на тази кора ми е много тегава работа. По-точно, слагането на кората обратно ми е... м...та.
                    Те всъщност точно стъклата оправят е , и някви други неща пипат , абе само казвате кога и ви водя ...
                    Aми трябва да измислим нещо. Тези пичове в събота бачкат ли?
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Да, това е ясно, ама на мен всяко сваляне на тази кора ми е много тегава работа. По-точно, слагането на кората обратно ми е... м...та.
                      Не е чак толкова трудно като го направиш десетина пъти и свикваш

П.П. Аз на моите врати им свикнах и се затварят що годе добре ,но когато стъклото е смъкнато и затварям врата има доста гадно дрънчене ,все едно затварям тенджера
                      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                      Fiat Bravo II 1.4 90hp
                      sigpic
                      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Незнам дали бачкат в събота ама по добре в делничен ден ако неможеш ще проверя дали работят
                        sigpic
                        Lulin Group Ltd.

Comment

БАти темата направих Алфредо знам ги аз твоите ама събирам мнения, по-добре е но все пак спортна кола Ще ти звънна тея дни и за друго
                          Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Незнам дали бачкат в събота ама по добре в делничен ден ако неможеш ще проверя дали работят
                            E, ще мога и в делничен ден, но трябва да си пусна отпуска.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

E, ще мога и в делничен ден, но трябва да си пусна отпуска.
                              Мисълта ми е , че трябва да ходя специално да проверявам дали работят в събота а нямам много време - ако не можеш през делничните дни ще ида , но ако имаш възможност през седмицата, тогава ще е по добре щото в събота съм 99 % сигурен , че са почивка и че ще се разкарвам напразно.
                              Last edited by Alfredo; d.m.y г., 16:15.
                              sigpic
                              Lulin Group Ltd.

Comment

Working...
                              X